Et hus med 50 års erfaring 

Fra en enkeltstående kollektion til 12 selvstændige modebrands.

Det er, kort fortalt, historien om, hvordan Agnethe og Egon Godskesen tilbage i 1970 grundlagde virksomheden Godske Kjoler og frem til i dag, hvor huset rummer 12 brands og har 50 års erfaring med i bagagen.


En international modevirksomhed

Siden den første kollektion kom på gaden for godt 50 år siden, har familien stået i spidsen og udviklet tøjfirmaet til en international modevirksomhed. I dag designer og driver Godske Group 12 selvstændige modebrands, der er målrettet kvalitets- og modebevidste kvinder.

Selvom tidens trends har passeret mange gange både frem og tilbage de seneste 50 år, er der fire værdier, som aldrig er gået af mode hos Godske Group.

Pasform, kvalitet, mode og service.

Stolte traditioner og værdier

Siden den første kollektion blev lanceret, har Godske brandets kendetegn været høj kvalitet og en perfekt pasform i alle vores styles.  

Tilbage i 1970 var det ikke unormalt, at tøjet blev både designet, konstrueret og produceret under samme tag. Men tidens rivende udvikling i modebranchen gjorde det efterhånden svært for mange virksomheder at bevare disse kompetencer og arbejdsgange i virksomheden.  
Hos Godske Group har vi valgt fortsat at have alle kernekompetencer i virksomheden. Det giver mange kvalitetsmæssige fordele og en stor grad af tryghed.


Pasform 

For at sikre en perfekt pasform har vi valgt at bevare vores kernekompetencer inhouse og tilknytte en designer og en konstruktør til hvert brand.  

Dermed opnår vi et uvurderligt samarbejde mellem designerne, der har fingeren på modepulsen og vores erfarne konstruktører. Tilsammen skaber de den perfekte pasform, så alle kvinder, uanset kropstype, føler sig tilpas i vores design. 

Kvalitet og mode 

Kvaliteten af vores materialer er nøje udvalgt og vælges ud fra, at det skal passe både ind i modebilledet og til kvindekroppen.  

Derfor bliver metervarer heller ikke kun udvalgt efter en bestemt farve eller et print. Materiale og kvalitet skal kunne gradueres uden at miste hverken udtryk eller form.  

Vores designere skaber kollektioner, som følger tidens trends og hvert brand har et unikt udtryk. Mønstre, farver, print og detaljer - intet er overladt til tilfældigheder. 

Tilsammen skaber vores designere og konstruktører moderigtigt tøj i høj kvalitet til kvinder i alle former og størrelser - ikke til giner. 


Service og dialog

I Godske Group taler vi sammen. Både med hinanden og med vores kunder.  

Og for at give dig en unik kundeoplevelse er der tilknyttet en sælger til hvert brand, som møder dig i øjenhøjde. Hos Godske møder du altid et smilende ansigt eller en venlig stemme. Vores sælgere og kundeservicemedarbejdere er klædt godt på til at yde den bedste service.  

Det synes vi, er god service.  

Europæisk produktion 

Produktionen foregår primært i Europa, hvilket ligeledes gør det let for vores designere og konstruktører at være i tæt dialog med systuen. Dermed sikrer vi, at værdifuld viden ikke går tabt, netop fordi det er nemt for os at tale sammen på kryds og tværs af landegrænser uden tidsforskydelser.  

 

En virksomhed, du kan stole på 

Hos Godske Group er vi stolte af, at vi hver dag i de sidste 50 år har efterlevet vores værdier. Her vil pasform, kvalitet, mode og service altid gå hånd i hånd.  

Dermed kan du stole på, at når du én gang har fundet en style, hvor pasformen matcher din stil og figur, er det også tilfældet i de fremtidige kollektioner. 

Er du blevet inspireret, så kontakt os nu.

Godske Group A/S
Navervej 4-8
7451 Sunds
Denmark

Tel: +45 9629 2988
Fax: +45 9714 2788
Email: godskegroup@godske.com

 

Kontakt os direkte


Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

keyboard_arrow_up