PERSONLIG STIL ● TRENDY ● DIFFERENTIERETSikker stil 
QúE har ingen aldersgrænse. Det er en livsstil. En stil til kvinden, der tør vise sig frem og skille sig ud fra mængden. 

Trendy med et twist 
Stilen er trendy og feminin, men med et råt twist, som gør din stil personlig. Her får du styles, der giver dig rig mulighed for at vise hvem du er, uden at følge moden slavisk. Har du først forelsket dig i brandet, bliver du ikke skuffet. Sæson efter sæson kan du stole på, at det er den samme stil, blot med et nutidigt twist.

Perfektioneret pasform
Hos QúE tages der hensyn til fit uanset størrelse. Derfor arbejdes der med to pasforms størrelser fra størrelserne 34-42 og fra 44-56, netop for, at alle kvinder uanset størrelse skal føle sig godt tilpas. Pasformen gør ligeledes, at de kvindelige former fremhæves på smukkeste vis.

Kompromisløs kvalitet
I de to årlige kollektioner er kvaliteten og unikke print i højsædet. Denne sæson arbejdes der med kvaliteter såsom viscose, bomuld, silke og hør for at skabe et mix af lette stoffer og de grovere vævede kvaliteter. Kvaliteten vælges med tanke på, at det skal være lækkert for alle kvinder uanset kropstype at iføre sig en QúE style.

 


keyboard_arrow_up