TIDLØST BOHEME ● PASFORM ● KVALITETKun det bedste er godt nok
Qneel er til den modne kvinde med en feminin silhuet, der ikke går på kompromis med kvalitet og stil. Derfor er Qneels tøj designet i gode materialer med høj kvalitet. Stilen er nordisk med et twist af boheme. 

Det hele handler om pasformen 
Hos Qneel stiller vi høje krav til pasformen og vi tester derfor tøjet på forskellige kvindetyper. Vores styles skal have en perfekt pasform ligegyldigt, om du er en størrelse 34 eller 58. Den perfekte pasform gør, at tøjet er behageligt at have på og det tidløse design sørger for, at dine styles kan bruges år efter år.

Lækre kvaliteter
Hos Qneel er der fokus på at anvende lækre kvaliteter tilpasset de kvindelige former. De to årlige kollektioner er designet overvejende i naturmaterialer, såsom viscose, hør, uld og bomuld. Og for at øge både komfort og åndbarhed indeholder mange styles elastane og forskellige typer af jersey. 

Vis formerne frem
Alle kvinder med en feminin silhuet har ret til at føle sig godt tilpas og at vise sine kvindelige former frem. Både til hverdag og fest. I en Qneel style vil du føle dig, som den bedste version af dig selv.
        
  


keyboard_arrow_up